GRAND STATION

GRAND STATION Grand Station

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Grand Station. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 0:13 Het eten was super lekker, goeie saus , goeie kaas , goeie salami . Heel vriendelijke werknemers Zeker een aanrader , ik geef het een 10/10
9 aug 2022 om 20:11 Levertijd was ondanks de afstand die we niet wisten best cava maar alles werd met pure tomatenpuree bewerkt...kaas dat niet gesmolten is dus als een blok in je maag valt.
7 aug 2022 om 22:17 -Sneller dan er gezecht was -Super vriendelijke mensen -de pizza was super lekker Hier ga ik nog bestellen
6 aug 2022 om 14:28 Heerlijk eten, en super vriendelijke mensen
5 aug 2022 om 23:17 Heeeeerlijkkk eten! Op tijd, warm en vers
5 aug 2022 om 0:28 Had penne gekozen als optie voor de pasta, kreeg spaghetti in de plaats, veel smaak zat er niet aan. Ook een fout drankje bij geleverd. Heel lang op moeten wachten. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
4 aug 2022 om 21:19 Deel van de bestelling verkeerd, had extra gevraagd bij de pasta en zat er niet in. De pasta’s was een en al kaas. Al bij al gaan we hier niet meer bestellen en zeker afraden voor vrienden en familie
27 jul 2022 om 20:23 Nog lekker warm bij aankomst en goed belegd!! Remo
27 jul 2022 om 20:11 Heb gelezen in de recensies van gisteren dat het lang zou duren maar dat was alles behalve het eten kwam vroeger dat gegeven aan en lekker warm. Zeker een aanrader.
27 jul 2022 om 1:14 Kei lekker eten was warm Bezorger lief en vriendelijk Top andere keer zeker iets anders proven
26 jul 2022 om 23:00 Heeeeeele lange wachttijd maar heeeeel lekker
26 jul 2022 om 21:53 Om 19u besteld en om 22u nog geen eten..meer dan 3!!!!! uur moeten wachten. Elke keer ik belde was de chauffeur zogezegd onderweg naar mij. Liegen aan de telefoon is een absolute afknapper.